GLUTÉN- ÉS TEJMENTES
KÁVÉZÓ ÉS ÉTTEREM

Gyakori kérdések


Konyhánk 100%-ig glutén- és laktózmentes, valamint a növényi sajtok választásával, és a totu használatával tejmentes is lehet. Ételeinket növényi alapanyagokkal sűrítjük, és friss fűszernövényekkel ízesítjük. Sózásra himalája sót használunk. Ételeink és cukrászati termékeink édesítésére 4x édesebb édesítőszert valamint kókuszvirágcukrot használunk. Az olajban sült ételek kókuszolajban készülnek. Kínálatunkban tojásmentes sütemények is szerepelnek. Köreteink között van köles és édesburgonya is, hogy az IR-el (Insulin Resistance) élő vendégeink is találjanak számukra megfelelőt. A recepteket sok esetben mi kísérleteztük ki, saját lisztkeveréket használunk bolti helyett, így süteményeinkben, termékeinkben keményítők kevésbé lelhetők fel. Többnyire zab-, rizs-, köles-, hajdina-, cirok-, mandula-, mák-, dió és kukoricaliszttel dolgozunk, melyeket 100%-ig gluténmentes malmokból vásároljuk.

RENDELÉS • ASZTALFOGLALÁS:
+36 23 630 600
+36 70 222 2225

DIÓSD, GYÁR UTCA 40.,
a DNS Sportközpont épületében!

NYITVATARTÁS
HÉTKÖZNAP • 8.00–22.00-ig
HÉTVÉGÉN • 11.30–22.00-ig
Kövess minket a facebookon
www.facebook.com/varazsterasz